Adana’dan imza şov

Voleybol Erkekler 2.Lig B grubunda mücadele eden, grupta liderliğini devam ettiren Adana Toros BYZ Spor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Süper lig hedefiyle yola çıkan grupta liderliğini devam ettiren Adana temsilcisinde Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner ve Yönetim Kurulu 1.lig hedefi doğrultusunda ara transfer döneminde kadrosunu 1.lig takımlarından Tokat Plevne Belediye Spor’ da forma giyen smaçör Turgay Doğan, geçen sene Şahinbey Belediye Spor’ da forma giyen smaçör Engin Özbek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’ da forma giyen ve halen A Milli Takım kadrosunda yer alan pasör Murat Yenipazar gibi nokta transferlerle güçlendirerek takviye yaptı.

Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu üyesi, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkanı Veli Karahan’ ın ofisinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Kazım Bozan ve Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Özkıral’ da katıldı.

İmza töreninde konuşan Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi As Başkanı Veli Karahan yaptığı açıklamada;
Adana Toros Byz Spor Kulübü olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirterek “Yeni bir yönetim kurulu göreve geldi. Kurumsallaşma çalışmalarımız devam ediyor. 1.lig yolunda önemli mesafe kat ettik. Bu doğrultuda devre arasında 1.lig tecrübesi olan Turgay Doğan, Engin Özbek ve Murat Yenipazar’ı kadromuza dahil ettik. Hedefimiz olan 1.lige bu yıl çıkacağımıza inanıyorum. Bu yolda bize destek veren Sayın Bakanımız Fatma Gül Demet Sarı’ya, Yüregir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’ a teşekkür ediyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.