TOFAŞ’ı TFL Altekma durdurdu

Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu 18. hafta maçında TFL Altekma evinde konuk ettiği TOFAŞ?ı 3-0 mağlup etti ve rakibini üç hafta sonra mağlubiyetle tanıştırdı.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda karşılıklı sayılarla başlayan maçın ilk teknik molasına TFL Altekma’nın 8-7’lik üstünlüğüyle girildi. İzmir ekibi savunmada da sergilediği performansla ikinci teknik molayı da 16-11 önde geçti. Molanın ardından TOFAŞ 3-0’lık seri yakalasa da skora bir türlü dengeyi getiremedi ve seti TFL Altekma 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan TOFAŞ servislerden bulduğu sayılarla birinci teknik molayı 8-4 üstün geçti. Mola dönüşünde 7-3’lük seri yakalayan İzmir ekibi skora 11-11’de denge getirdi. Rakibi karşısında hücumda etkinliğini arttıran TFL Altekma ikinci teknik molayı 16-13 önde geçen taraf oldu. Kalan bölümde de üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip bu seti de 25-18 kazandı ve durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette oyun konsantrasyonunu kaybeden TOFAŞ verdiği kolay sayılarla rakibi karşısında birinci teknik molayı 8-5, ikinci teknik molayı da 16-12 geride geçerken, kalan bölümde de etkili oyununu sürdüren TFL Altekma seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.