Kalpler Arkas Spor’la atacak

2016 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nde 16’lı Play-Off turunda Arkas Spor, 16 Şubat Salı günü İzmir’de İtalya’nın güçlü temsilcisi Cucine Lube Civitanova ile karşılaşacak. A Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak 12’li Play-Off turuna çıkan mavi-beyazlılar, Cucine Lube Civitanova’yı Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 19.00’da ağırlayacak. Mücadeleyi Viktor Markov (Rusya) ve Sascha Stanisic (İsviçre) hakem ikilisi yönetecek. Maçın rövanşı ise 2 Mart Çarşamba günü İtalya’da oynanacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, kadrosunda bir çok yıldız oyuncu bulunduran Lube Civitanova’yı seyircilerinin desteğiyle yenerek ikinci maç öncesi avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

Özden, “Geçmiş yıllarda ülkemizde Halkbank’ta görev yapmış Kübalı Juantorena Osmany, ABD’li William Priddy Reid ile Fenerbahçe’de forma giyen Sırp Ivan Miljkovic gibi oyuncuları kadrosuna katan Cucine Lube Civitanova ciddi bir rakip. Ancak biz de yükselen formumuz ve takım kalitemizle bu turda neler yapabileceğimizi grup maçlarında gösterdik. Seyircimiz bu önemli maçta desteğini bizden esirgemez ve Atatürk Voleybol Salonu dolarsa, rakibi yenmemiz kolaylaşır” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.