‘Emeği geçenlere teşekkür ediyorum’

Halkbank Erkek Voleybol Takım Antrenörü Lorenzo Bernardi, 3-0 kazanılan DHL Modena maçı ile ilgili olarak, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başarının bir ekip işi olduğuna dikkati çeken Lorenzo Bernardi, önemli bir sonuç elde ettiklerine işaret ederek, “Halkbank Yönetimi, teknik heyet, kulüp çalışanları bu galibiyetin mimarları arasında. Yönetimimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Halkbank’ın kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğuna dikkati çeken Bernardi, “Sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren, konsantrasyonunu bir an bile düşürmeyen oyuncularımı kutluyor, onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Başkent Voleybol Salonunu dolduran taraftarlara da teşekkür borçlu olduklarını dile getiren deneyimli antrenör, “Spor, özellikle de voleybol dolu tribünler önünde çok güzel oluyor. Maç boyunca desteğini esirgemeyen, salonda müthiş bir ambians yaratan Ankaralı sporseverlerin bu zaferde emeği çok. Onlara şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.