Galatasaraylı bayanlar Daikin Park’ta ilk maçına çıkıyor

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı 2016 TBVL onyedinci hafta maçlarında Vakıfbank’ı ağırlıyor. Karşılaşma aynı zamanda, Galatasaray Daikin’in geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Galatasaray Taç Spor Tesisleri Daikin Park Voleybol Salonu’nda oynayacağı ilk maç olma özelliğini taşıyor.

Galatasaray Daikin Baş Antrenörü Ataman Güneyligil zorlu karşılaşmayı yorumladı: “Bir süredir Daikin Park’ta antrenman yapıyoruz. Yeni salonumuzda çok mutluyuz. Daikin Park’ta çıkacağımız ilk maç olduğu için Vakıfbank karşılaşması daha da anlamlı oldu. Rakibimiz dünyanın en iyi takımlarından biri. Çok zor bir karşılaşma olacak. Sezon başından beri çıktığımız hiçbir maçta mücadeleden vazgeçmedik. Yarın da son topa kadar en iyi biçimde mücadele edeceğiz. Ev sahibi avantajımız bu karşılaşmada belirleyici unsurlardan biri. Taraftarımızın evimizde bizi yalnız bırakmayacağına eminim. Herkesi salona bekliyoruz.”

Takım kaptanı Nihan Güneyligil ise ekip olarak karşılaşmanın zorluk seviyesini farkına olduklarını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Birinci devre oynanan karşılaşmada yaptığımız hataları biliyoruz ve bu hataların üstesinden gelmek üzere çalıştık. Yarın oynayacağımız karşılaşmanın çok keyifli geçeceğinden eminim. İlk devre maçında da heyecanlı bir mücadele olmuştu. Taç Spor Daikin Park Voleybol Salonu’nda oynayacağımız ilk karşılaşma olduğu için de ayrıca çok heyecanlıyız. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray HDI Sigorta – İnegöl Belediyesi maçında da gördük, yeni salonumuzda dolu tribünler hem sporcuya hem de seyirciye daha büyük keyif veriyor. Yarın dopdolu tribünler önünde Galatasaray taraftarının desteği ile sahaya galibiyet için çıkacağız. Herkesi Daikin Park’a bekliyoruz.”

Galatasaray Taç Spor Tesisleri Daikin Park Voleybol Salonu’nda 20 Şubat 2016, Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Biletleri Biletix üzerinden satışta olan karşılaşma NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.