‘Hedeflerimize yürüyoruz’

Halkbank Erkek Voleybol Takımı sahada fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Mavi-Beyazlılar CEV DenizBank Şampiyonlar Liginde önce lig etabını geçerek playoff 12 turuna çıkma başarısı gösterdi. Playoff 12 turunda da İtalya Lig lideri DHL Modena’ya Ankara’da üstün bir oyunla 3-0 yendi ve rövanş için avantaj sağladı.
Halkbank, Moden amaçından üç gün sonra Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Liginde de en yakın takipçisi Arkas Spor’u konuk etti.

3-1’lik sonuçla Arkas Spor’u da Ankara’dan eli boş yollayan Halkbank, 17 maçta elde ettiği 42 puanla aradaki farkı 9’a çıkardı. Ligde ilk iki sıra şöyle şekillendi:

STakımOGMAVP
1Halkbank ANKARA17152451642
2Arkas Spor17116392533

Hedeflerimize yürüyoruz
Halkbank Erkek Voleybol Takımı Menajeri Ahmet Kavaz gelinen noktanın kendilerini gururlandırdığını belirterek şunları söyledi:
“Evet, iyi bir durumdayız. Sezon başında belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla yürüyoruz. Fakat bu nokta bizim için yeterli değil! Çünkü henüz hiç bir şey bitmedi. Amacımız Şampiyonlar Liginde dörtlü final, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupasında şampiyonluk. Bu hedeflere ulaşırsak kendimizi başarılı sayabiliriz. O nedenle durmaksızın çalışacağız. Sezon sonunda mutlu bir Halkbank tablosu için elimizden geleni yapacağız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.