HEDEF ŞAMPİYONLUK…

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı’nın CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği maç sonrası yaptığımız özel görüşmede,Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şubesi Sorumlu Yöneticisi Hakan Dinçay; “Hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu” dedi.

Sarı-Lacivertli bayan voleybol takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını namağlup olarak sürdürüyor. Grup lideri olarak çıktığı PlayOff turu’nu da yenilgisiz tamamlayan Sarı Melekler’in hedefi Final-Four’da şampiyonluğa bir kez daha adını yazdırmak isteyen takımın sorumlu yöneticisi Hakan Dinçay; “2015-2016 sezonunda uluslararası platformda ve Türkiye’de Fenerbahçe Bayan Voleybol takımının elde ettiği başarılı sonuçlar sonrası hedefte Şampiyonluk var” diyor.

Hakan Sinçay sözlerini şöyle sürdürdü; “Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi şampiyonu olmak için çalışıyoruz. Türkiye’de üst düzeyde voleybol oynanıyor. Avrupa’nın en kaliteli ve en zor liginde mücadele ediyoruz. Bu nedenle en iyi kadroları kurmak zorundasınız. Dünyanın yıldız oyuncularını bir araya getiriyoruz. Bu kolay bir iş değil ama uyguladığımız strateji sonrası zoru başarıyoruz. Çünkü biz Fenerbahçeyiz.”

Ayrıca Dinçay, “Haklı olduğumuz konularda, doğruları söylüyoruz. Kimseden farklı bir uygulama beklemiyoruz. Haklı olduğumuz konularda da sonuna kadar mücadele ederiz.” diyerek iddialı konuştu.

ÖZEL HABER: Ragıp Tekin
FOTOĞRAF: Ahmet Hopyar


Haberi Paylaş

Comments are closed.