Bayrakçı ‘Bizi çok zor bir atmosfer bekliyor olacak’

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, 2016 CEV Volleyball Cup Challenge Turu rövanş maçına çıkıyor.

2016 CEV DenizBank Champions Leauge’den düşen en iyi dört takımla, 2016 CEV Volleyball Cup’ta çeyrek finali geçen dört takımın eşleştiği Challenge Turu’nda, Galatasaray Daikin’in rakibi Polonya’nın kuvvetli ekiplerinden Impel Wroclaw olmuştu.

Galatasaray Daikin turun İstanbul’da 11 Şubat’ta oynanan ilk maçında 3-1’lik galibiyet elde etmiş ve rövanş maçı için büyük avantaj sağlamıştı. Polonya’nın bayanlarda birinci ligi olan Oren Liga’da 40 puanla üçüncülüğü elinde tutan Impel Wroclaw’ın kadrosunda Skowronska, Hildebrand, Costagrande gibi Türkiye ligini tanıyan ve dünya çapında tanınan isimler yer alıyor.

Galatasaray Daikin’in Challenge Turu’nu geçerek 2016 CEV Volleyball Cup yarı finallerine yükselmesi için deplasmanda en az 2 set alması gerekiyor. Galatasaray Daikin Takım Manejeri Mehmet Berent Bayrakçı karşılaşmayı şöyle yorumladı: “İlk maçı kendi seyircimiz önünde oynamanın faydasını yaşadık. Şimdi aynı avantaja rakibimiz sahip. Polonya’da voleybolun ülke sporu olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Bizi çok zor bir atmosfer bekliyor olacak. İstanbul’da elde ettiğimiz 3-1’lik galibiyet bizi çok mutlu etmişti. Yine de burada, deplasmanda işlerin kolay olacağını ifade etmek yanlış olur. Biz turu geçmek, eve 2016 CEV Volleyball Cup’ın yarı finalistlerinden olarak dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Takımın, sporcuların morali yerinde. Hedef önce turu geçmek ve ardından galibiyete ulaşmak. İmkanı olan tüm Galatasaray taraftarlarını yarın salona bekliyoruz. Bizi yurtdışında hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, bu sefer de desteklerinin bizle olacağına eminiz.”

Polonya’nın Wrolcaw kentinde, Hala Orbita’da 24 Şubat 2016 Çarşamba günü oynanacak karşılaşma Polonya saati ile 18.00’da başlayacak. Maç TSİ 19.00’da GSTV’den naklen yayınlanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.