Pelin Emliyetli yazdı: Vakıfbank devam dedi

Yine bir 5 setlik mücadele hatta altın set beklerken, bu trafikte karşıdan geldiğimiz süreden az sürdü bu seferki rövanş ve hepimizi mutsuz etti tıpkı Eczacıbaşı Vitra takımı gibi.

Maça iyi başlayan taraf Eczacıbaşı Vitra olmasına rağmen Vakıfbank çabuk toparlandı ve ilk setin ortalarında maçta dengeyi yakaladı. Vakıfbank’ta Naz’ın harika pas Dağılımı ve attığı etkili servisler; Anne, Looneke ve Gözde’nin kusursuz yakın performansları, Milena Rasic’in hücumda ve blokta yakaladığı yüksek performans, Robin’in tek ayakları ve Gizem’in servis karşılamada az hatalı oynaması ve defansta çok sayıda çıkarttığı Eczacıbaşı Vitra atakları maçın 3-0 Vakıfbank lehine sonuçlanmasında etkili oldu.

Eczacıbaşı Vitra tarafında ise zaman zaman iyi oyun ve 2-3sayılık seriler yakalasala da maçın tamamına bunu yayamaması ve yaptıkları basit hatalar onları yenilgiye sürükledi. Oyuna gerekli müdahaleleri yapamayan, elindeki silahları doğru anlarda sahaya sürmeyen Eczacıbaşı Vitra Şampiyonlar Ligi rüyasını gelecek seneye bıraktı.

2 takımı da buraya kadar oynadıkları oyun ve bize yaşattıkları heyecan için kutluyorum. Bundan sonrası için ise Vakıfbank ve Fenerbahçe Grundig’e bol şans dileyerek Final Four yarı finalinde yeni bir Türk derbisinde buluşalım diyorum… ????

Pelin Emniyetli


Haberi Paylaş

Comments are closed.