Başarının adı: Adana Toros BYZ Spor

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi A Grubunun lideri Adana Toros Byz Spor ligin son haftasında deplasmanda karşılaştığı grubun genç ve dinamik takımlarından İstanbul Okyanus Kolejini’ de 3-0 yenerek sahadan galip ayrıldı.

50. Yıl kapalı Spor Salonunda oynanan maça iyi başlayan, baştan sona kontrolünde götüren Adana Toros Byz Spor karşılaşmanın 1. Setini 25-18, 2.setini 25-16 alarak 2-0 öne geçti. 3. seti 25-21 kaybeden Adana Toros Byz Spor 4.seti 25-19, maçı da 3-1 alarak (70) puanla ligi (6) puan farkla lider bitirdi.

2011 yılında kurulan, geride kalan (6) yılda voleybolda marka haline gelen, Çukurova’ nın parlayan yıldızı, başarının adı ve istikrarı olan Adana Toros Byz Spor’da hedef Playoff maçlarında şampiyonluk ipini göğüsleyerek 1.ligde Adana’ yı temsil etmek.

DOĞANER; BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, Adana Toros Byz Spor olarak (14) takımın bulunduğu grubu açık ara lider tamamladıklarını belirterek, “mütevazi bir şekilde başladığımız yolda kendi imkanlarımızla 1.lig hedefine koşan bir ekip oluşturduk. Başarının, istikrarın ve Çukurova’ nın parlayan yıldızı Adana Toros Byz Spor olarak tek hedefimiz şampiyonluk kupasını Adana’ ya getirmektir. Bizim mücadelemiz Adana’ mızı gelecek yıl 1.lig de vitrine çıkarmak. Yönetim olarak teknik kadromuz ve sporcularımızla bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.