Final Four Türkiye’de !

Voleybol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında ülkemizi başarıyla temsil ederek final four’a kalan Vakıfbank Güneş Sigorta, final four’a da ev sahibi olarak ayrı bir sevinç yaşattı.

Ev sahipliği için Avrupa Voleybol Federasyonu’na (CEV) yapılan resmi başvuru bugün sonuçlandı. CEV Başkanı Andre Meyer’in onayı ile Challenge Kupası final four karşılaşmaları Vakıfbank Güneş Sigorta ev sahipliğinde Türkiye’de düzenlenecek.

2005 yılında ülkemize Top Teams Kupasında şampiyonluk yaşatarak büyük bir zafere imza atan Vakıfbank Güneş Sigorta, 15-16 Mart 2008 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek Challenge Kupası finalinde de şampiyon olarak ülkemize yeni bir başarı kazandırmak istiyor.

Sezon başında koyulan hedefe ulaştıklarını söyleyen Vakıfbank Güneş Sigorta Menajeri Nalan Ural, “Challenge Kupasında final four’a kalmak ilk hedefimizdi ve buna ulaştığımız için çok mutluyuz. Özellikle bu kupanın final four’unu ülkemize alıp buradan da bir kez daha Avrupa Şampiyonluğu çıkarmak öncelikli hedefimizdi. CEV’e yaptığımız resmi başvuru bugün kabul edildi. 15-16 Mart tarihlerinde Bursa’da oynayacağımız final four’da ikinci bir Avrupa Şampiyonluğunu voleybolumuza hediye etmek istiyoruz. Bunun için tüm voleybol camiamızı ve voleybolseverleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.   

 

 

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.