Gazi Üniversitesi bir adım önde

Kulüplerarası Ankara Şampiyonası yarı final ve finallerinde yaptığı 16 maçı yenilgisiz tamamlayan Gazi Üniversitesi Küçük Kız Takımı, Türkiye finalleri için büyük avantaj sağladı.

Antrenör Gökhan Hakan Yıldız yönetiminde, yarı finallerin ardından final grubunda mücadele Gazi Üniversitesi, finallerin bitimine 2 maç kala Türkiye finallerine çıkabilmek için avantaj yakaladı. 6 takımın mücadele ettiği Ankara finalleri sonunda ilk 2 takım Türkiye finallerine direkt katılma hakkı kazanırken, 3. ve 4. olan takımlar ise play-off oynayacaklar.

Geçtiğimiz yılın Türkiye üçüncüsü olan Gazi Üniversitesi’nin antrenörü Hakan Yıldız, ’’Bu yıl küçük kız maçları oldukça çekişmeli geçiyor. Finallerdeki son 2 maçımızı oynayacağız. Kaliteli voleybol oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularımın bir kısmı, yıldız takımımızda da maçlara çıktığı için tempomuz yüksek’’ dedi.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden Yıldız, ’’Onlarla çalışmak büyük bir keyif. Bir antrenör olarak öğrettiklerinizin en iyi şekilde uygulandığını görmek çok gurur verici. Sporcularım her türlü övgüyü hak ediyorlar. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor ve giydiğimiz formanın hakkını vermek istiyoruz’’ diye konuştu.

Küçük kızlar Ankara finallerinde Gazi Üniversitesi Spor Kulübü’nün yanı sıra Ankara Vakıfbank Spor Kulübü, Tevfik Fikretliler Spor Kulübü, Eryaman Voleybol İhtisas, TED Ankara Koleji Spor Kulübü ve Karayolları Spor Kulübü mücadele ediyor.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.