Geleceğin voleybolcuları Mini Voleybol Şenliğinde coştu

Voleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Türkiye Mini Voleybol Şenliği” nin altıncısı Aroma, Algida ve Finspor’un katkılarıyla 2-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm sahasında düzenlendi.

Şenliğe, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerindeki okullar ve spor kulüplerinden (İstanbul, İzmir, Antalya, Tekirdağ, Kocaeli, Adana, Afyon, Kırklareli, Çorlu) yaklaşık 2.000 sporcudan oluşan 290 takım katıldı.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye’ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte herhangi bir eleme yapılmadan katılan tüm takımlara Voleybol Vakfı tarafından “Madalya” ve “Katılım Belgesi” verildi.

Turnuva süresince çeşitli zamanlarda katılımcı okullar ve konuk okullar tarafından dans ve halk oyunları gösterileri yaptı.

Milli Takımlar Türkiye Mini Voleybol Şenliği’ni ziyaret etti

Hafta sonu Burhan Felek Voleybol Salonunda gerçekleşen CEV Erkekler Avrupa Ligi turnuvası şenliğe ayrı bir renk kattı. Turnuvaya katılan Hollanda, Romanya, Avusturya ve Türk Milli Takımı antrenör ve idarecileri Türkiye Mini voleybol Şenliğini ziyaret etti.

Cumartesi günü Avusturya ve Romanya Milli takım oyuncuları ve antrenörleri, şenliği ziyaret ederek minik voleybolcularla resim çektirdi ve imza dağıttı. Ayrıca Avusturya takımında 3 oyuncu şenlikte görev yapan genç voleybolcularla gösteri maçı yaparak minik voleybolculara keyifli anlar yaşattılar.

Pazar günü ise Hollanda ve Türk Milli takımları gelerek aynı şekilde minik voleybolcularla fotoğraf çektirip imza dağıttılar. Ayrıca İstanbul’da kampta bulunan Bayan Milli Takımımızdan 3-4 oyuncu gelerek minik voleybolcularla beraber oldular.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık da Mini Voleybol Şenliğine katılarak Voleybol Vakfı’na destek verdi. Voleybol Vakfı, Başkan Erol Ünal Karabıyık’a, eski Voleybol Vakfı Başkanı olması ve yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.