Gülbahar Akgül yuvaya döndü

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursa Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, Beşiktaş’tan Gülbahar Akgül’ü renklerine bağladı.

Nilüfer Belediyespor, Bursa’da yetişen ve voleybol kariyerine de burada başlayan başarılı voleybolcu ile 1 yıllığına anlaşma sağladı. 24 yaşında ve 1.84 boyunda olan başarılı oyuncu son iki yıldır Beşiktaş forması giyiyordu. Gençlerde ve yıldızlarda 30 kez Milli formayı giyen Gülbahar Akgül, smaçör pozisyonunda oynuyor.

İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan Gülbahar Akgül, uzun bir aradan sonra Bursa’ya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kariyerinde daha önce Bursa Bosch, Yeşilyurt ve Beşiktaş’ta forma giyen Akgül, hedefinin Milli Takıma yeniden yükselmek olduğunu ifade ederek, “Bursa Nilüfer için elimden gelenin en iyisini yaparak hem takımımı başarıya taşımak hem de tekrar Milli Takıma yükselmek istiyorum” diye konuştu.

Genç ve yıldız kategorilerinde 30 kez milli formayı giyen Gülbahar Akgül, Balkan Kupası Şampiyonluğu, Bahar Kupası Şampiyonluğu, Balkan Kupası İkinciliği, Avrupa Kupası 6.’lığı ve Dünya Kupası 6.’lığı başarılarını elde etti.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.