Arkas Spor Kevin Hansen’i bırakmadı

Geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan Arkas Spor, Amerikalı pasörü Kevin Hansen’i de bırakmadı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin güçlü ekiplerinden Arkas Spor, Amerika Milli Takım pasörü Kevin Hansen’i kadrosunda tuttu. 1982 doğumlu Kevin Hansen, Arkas Spor’dan önce son 3 sezonu Rusya’nın Fakel Novy Urengoy Kulübü’nde geçirdi. 2007 yılında Yunanistan’ın PAOK, 2008 yılında Fransa’nın Poitiers takımlarının formasını giyen Hansen, 2008 yılında Amerika Milli Takımı ile Olimpiyat ve Dünya Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 4’lü finallere kalarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan mavi-beyazlı ekip, kadrosunda bulunan Kolombiyalı pasör çaprazı Liberman Agamez, smaçörler Joao Paulo Bravo, Gordon Perrin ve orta oyuncu Justin Duff ile yerli oyunculardan Bülent Kandemir, Burutay Subaşı, Emin Gök, Gökhan Gökgöz, Mustafa Koç ve Hakkı Çapkınoğlu ile yola devam ediyor.

Arkas Spor dış transferde ise Halkbank Spor Kulübü’nün liberosu Hasan Yeşilbudak ile aynı takımda pasör olarak görev yapan Mustafa Ramazanoğlu ve Galatasaray’da forma giyen orta oyuncu Ahmet Pezük’ü kadrosuna kattı.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.