İzmir Atatürk Spor Salonu yeniden doğuyor…

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun yenileme çalışmaları sonrasında İzmir Atatürk Spor Salonu, Atatürk Voleybol Kompleksi olarak yeniden doğuyor…

Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan duyuru şöyle:

İZMİR ATATÜRK SPOR SALONU
ATATÜRK VOLEYBOL KOMPLEKSİ OLARAK
YENİDEN DOĞUYOR…

Harcına yadigârımızı katarak yaptığımız “Yenileme Çalışmaları Temel Atma Töreninden” sonra, bu kez de 15 Haziran 2012 Cuma günü, Spor Teşkilatımızın ve Voleybol Ailemizin tüm bireylerini, hangi spora gönül vermiş olursa olsun, tüm sporseverleri bu kez o yadigârın üzerinden yükselen İzmir Atatürk Voleybol Kompleksinin Açılış Törenini renklendirmeye, şenlendirmeye ve onurlandırmaya bekliyoruz.

Voleybolun yazılmakta olan tarihine bir kez daha birlikte şahitlik edelim.

İZMİR, 15 Haziran 2012 Cuma günü;

Tüm ölçüleriyle uluslararası standartlarda, 6.000 seyirci kapasiteli Voleybol Salonu, Kondisyon Salonu, 141 yataklı Voleybol Oteli, restaurant ve kafeteryaları, yüzme havuzu ve otoparkları, Federasyon idari bina ve ofisleri ile Atatürk Voleybol Kompleksine kavuşuyor.

Tüm voleybolcularımızı,
Tüm voleybolseverleri,
Tüm yönetici, antrenör ve hakemlerimizi,
Tüm sporseverleri;
15 Haziran 2012 Cuma günü
Saat 16.30´da
İzmir Alsancak’taki
TVF Atatürk Voleybol Kompleksine bekliyoruz.

AÇILIŞ TÖRENİ
Saat 16:30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan açılışımız, ses – ışık gösterileri, çeşitli aktiviteler, sürprizler, Nefes Dans Grubunun özel gösterisi ve Gökçe konseri ile Bayanlar Avrupa Ligi müsabakalarına kadar sürecek.

BAYANLAR 2012 AVRUPA LİGİ 2. ETAP MÜSABAKALARI
18.00 Türkiye – İsviçre
20.30 Fransa – Bulgaristan

NOT
1. Voleybol Camiası mensupları, davetiyelerini isimlerini yazdırarak; Ankara’da Başkent Voleybol Kampüsü (Neşe ALTINTAŞ’tan), İstanbul’da TVF Burhan Felek Voleybol Kompleksi (Zeliha IŞIK’tan), İzmir’de TVF Atatürk Voleybol Kompleksinden (Aydın ÖZTÜRK’ten) 14 Haziran Perşembe gününden itibaren alabileceklerdir.

2. Davetiye harici girişler biletli olacak; biletler 10.-TL karşılığında Biletway’den ve İzmir Atatürk Voleybol Salonu gişelerinden temin edilebilecektir.
 


Haberi Paylaş

Comments are closed.