Burcu Bilgiç Balıkesir Belediye Spor’da…

Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Balıkesir Belediye Spor, geçen yıl Salihli Belediye Spor’da forma giyen smaçör Burcu Bilgiç’i transfer etti.

Aroma Bayanlar 2. Ligi’nin yeni ekiplerinden Balıkesir Belediye Spor’la anlaşan smaçör oyuncu 1.80 boyunda. Voleybola İzmir Narlıdere Spor kulübünde başlayan Burcu, Göztepe Spor, Çanakkale Belediye Spor ve Salihli Belediye Spor’da oynadı.

Burcu Bilgiç transferi ile ilgili şunları dile getirdi;
“Son oynadığım takım olan Salihli Belediye Spor’da iyi bir sezon geçirdim. Fakat sakatlığım nedeniyle sezonu tamamlayamamış olsam da sezon içinde ve sakatlık dönemimde yanımda olan Salihli Belediye Spor’un yönetimine ve Gül hocaya teşekkür ediyorum.

Bu sakatlık beni yıpratmadı. Çünkü birçok sporcunun başına geldiğini ve gelebileceğini biliyorum. Üstesinden gelinemeyecek ve kalıcı hasarlar bırakacak bir sakatlık yaşamadım. Başarılı bir operasyon geçirdikten sonra, toparlanmak için gerekli olan süreyi en iyi şekilde değerlendirdim. Sakatlığımın erken bir dönemde olması, benim yeni sezon için hazırlanmama engel teşkil etmedi. Yoğun bir antrenman dönemi geçirdim ve hala çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. Çok büyük ölçüde ilerleme sağladım. Doktorlarım ve özel kondisyonerim eşliğinde çalışmalara büyük bir hızla devam ediyorum.

Bu sezon için anlaştığım Balıkesir belediye Spor Kulübüne katkı sağlayacağıma inanıyorum. Sezona hızlı bir giriş yapıp takımca sezonu iyi bir şekilde kapatacağımıza inanıyorum.

Bu süreçte yanımda olan aileme, bana destek olan arkadaşlarıma, Recep Ekin ve Voleybolun Sesi’ne teşekkür ederim.”

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.