Neslihan Darnel’in sitesi yenileniyor

Filenin Sultanı Neslihan Darnel, kulübü Eczacıbaşı Vitra ile sözleşme imzaladıktan sonra hayranlarını unutmayarak kişisel web sitesini de yenileme kararı aldı. Milli oyuncunun bu kararının ardından “bossgrey creative ve ObyME design”, Neslihan Darnel için interaktif reklam serisi hazırladı. Öncelikle http://www.neslihandarnel.com adresi ile http://www.youtube.com/ND17COMda yayınlanacak reklamlar, internet sitesi tanıtımında yeni bir döneme imza atacak. 

İnteraktif reklamların yanı sıra, Milli oyuncunun sitesi de iki ayrı tasarımcının imzasını taşıyacak. 

Neslihan Darnel’in site yapımını üstlenen “bosgrey creative” ve “ObyME design” tarafından yapılan açıklama şöyle; “A Milli Bayan Voleybol Takımımız “Filenin Sultanları” nın önemli yıldız oyuncusu Sayın Neslihan Darnel’in kişisel web sitesi olan www.neslihandarnel.com, yepyeni logosu ve güncel içeriğiyle tarafımızdan yayına hazırlanmaktadır.

Dinamik bir içeriğe sahip olacak yeni sitenin, Ekim ayında yayın hayatına geçmesi ön görülmektedir. Ön görülen sürenin uzunluğu, sadece hazırlanan yeni sitede yayınlanmak üzere fotoğraf ve video çekim tarihinin, Sayın Neslihan Darnel’in yoğun programı nedeniyle yaz aylarının sonuna kararlaştırılmasından kaynaklanmıştır.

Bu süre zarfında, öncelikle http://www.neslihandarnel.com adresi ile http://www.youtube.com/ND17COMda yayınlanmak üzere tanıtım videoları ve reklamlar hazırlanmıştır.

Sayın Neslihan Darnel’in değerli hayranlarına ve tüm kamuoyuna duyurulur.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.