Plajda ilk rakip Avusturya

Alanya, Galipdede Plajında 22-24 Haziran tarihlerinde oynanacak 2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıta eleme müsabakaları (Continental Cup) için heyecan dorukta.

Hazırlıkların son aşamasına geldiğini ifade eden Antrenör Atay Doğu, Milli Takım’da sakat sporcu olmadığını söyledi. Doğu, sporcuların hazır ve çok arzulu olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Turnuva, 8 takımın katılımı ile yapılacak. Yani çeyrek finalden başlayacağız. İlk rakibimiz Avusturya olacak. Avusturya’yı geçtiğimiz taktirde İspanya-Norveç galibi ile oynayacağız. Rakiplerin kim olduğunu çok düşünmüyoruz. Çünkü hedef tek, buradan Londra vizesi almak.”

Şekerci: Çok istiyoruz
Plaj Voleybolu Milli Takım oyunculardan Selçuk Şekerci de turnuvayı kazanmak konusunda inançlı olduklarını ve başarılı olmayı çok istediklerini söyledi.

Turnuvanın çok önemli olduğunun altını çizen deneyimli sporcu, “Bildiğiniz gibi ilk rakibimiz Avusturya. Onlar güçlü olabilir ama biz de çok güçlüyüz. Önce Avusturya’yı geçip ardından sıradaki rakibi beklemek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Bizim yerimizde olmak isteyen bir çok sporcu olduğunu biliyoruz. O nedenle bu şansı iyi kullanıp katılımcı 8 takım arasında ilk sırada olmak istiyoruz. Alanyalılar’ın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğiyle daha güçlü olacağız” dedi.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.