Tuba Meto Kepenek çalışmalara başladı

Evlendikten sonra voleybola bir süre ara veren tecrübeli pasör Tuba Meto Kepenek, yeni sezonda tekrar salonlara dönmek için çalışmalara başladı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Vakıfbank Güneş Sigorta, Dicle Üniversitesi ,Karşıyaka gibi birçok takımın formasını giyen başarılı sporcu evlendikten sonra voleybola bir süre ara vermişti.

Yoğun bir çalışma programına başlayan Tuba yeni sezonla ilgili şöyle konuştu: “Evlendikten sonra voleybola ara vermek zorunda kaldım ama voleybolu çok sevdiğim için voleyboldan kopamadım. Tekrar bireysel olarak çalışıyorum, antrenman yapıyorum. Birkaç takımdan gelen teklifler var, iyi düşünüp gideceğim takım için karar vereceğim. Şuan 2.Lig veya 1.lig olması önemli değil tek amacım çalışmaktan keyif alacağım, rahat edebileceğim bir kulüp olması.”

Milli voleybolcu Tuba Meto Amerika’daki başarılarından dolayı ‘Hall-Of-Fame’ seçilmişti.

Milli pasör ‘Hall of Fame’ ödülünü 1994-1998 yılları arasında Southeast Missouri Ohio-Redhawk takımında oynarken elde ettiği başarıları ve uzun zamandır kırılamayan rekoru dolayısıyla kazandı. Tuba, 1996 ve 1997 yıllarında üst üste ‘Yılın Oyuncusu’ seçilen Tuba, 1994-97 yıllarında 551 setlik rekoruyla AVCA ve NCAA rekorlar kitabına adını yazdırmıştı. Tuba’nın 551 setlik rekoru 12 yıldır kırılamıyor.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.