Galatasaray özür bekliyor

Bolu’da Galatasaraylı genç voleybolculara yapılan saldırıyla ilgili sarı-kırmızılı takımın voleyboldan sorumlu yöneticisi Mehmet Cibara açıklamalarda bulundu.

Sporx’e konuşan Cibara olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirirken Fenerbahçe tarafından da özür beklediklerini söyledi.

Mehmet Cibara yaptığı açıklamada: “Dün genç Voleybol takımımıza yapılanlan saldırı çok çirkin, bu tür olaylara artık son verilmesi lazım. Bu konular içinde biz yöneticilere görev düşüyor. Biz Galatasaray yönetimi olarak bu tarz konularda üzerimize düşeni yapıyoruz. Herkesin bu tarz durumlarda gereken özeni ve olgunluğu göstermesi gerekir” dedi

SUÇLULAR CEZASINI ÇEKECEK
Bolu’da yaşanan bu saldırının ardından Jandarma herhangi bir tutanak tutmadığı için, saldırıyı gerçekleştirenlerin ellerini kollarını sallayarak olay yerinden ayrıldığını belirten Mehmet Cibara “Galatasaray Kulübü olarak bu olayı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Elimizde olay yeri kamera kayıtları mevcut. Bugün kulüpten bir kaç arkadaş olay yerine gidecek ve orada şahitlerle görüşecekler. Bütün deliller toplandıktan sonra bu kişiler addi mercilerde hesap verecekler” ifadelerini kullandı.

 

FENERBAHÇE’DEN ÖZÜR BEKLİYORUZ
Olayı kimlerin gerçekleştirdiği apaçık ortada diyen Cibari “Beni dünden bu yana arayıp geçmiş olsun demeyen kalmadı ancak Fenerbahçe’den hiç bir yönetici olayla ilgili arayarak geçmiş olsun demedi. Florya’da U17 maçında yaşanan olayları hazırlarsınız. Biz o olaydan hemen sonra durumu kınayarak Fenerbahçe Kulübü’nden özür dilemiştik. Aynı davranışı kendilerinden de bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

DARP VAR
Öte yandan Galatasaray Voleybol Altyapı İdari Sorumlusu İsmet Kır, Bolu’da yaşanan olaylar hakkında şu açıklamaları yayınladı; “Saat 14:00 civarında yemek yiyorduk. Bayan Genç Takımı ve Erkek Genç Takımı vardı. Yemek yediğimiz yere iki tane otobüs geldi ve içeri girdiler. Üzerimizde tabii Galatasaray forması ve eşorfmanı vardı. İçeri giren kişiler bizi görünce tacize başladılar. Bütün grup olduğu gibi içeri girince sopalar, çatallar, bıçaklar, bardaklarla ne varsa saldırmaya başladılar. Allahtan çocukları 5 antrenör arkadaşımla koruma altına aldık. Bize tekme, tokat saldırdılar. Şunu söylüyorum; ucuz atlatılmış bir şey. Yaralanan yok ancak bizim bazı antrenör arkadaşlarda darp var. Oyuncularımızda bir şey bulunmuyor”
 


Haberi Paylaş

Comments are closed.