Filenin kuğuları ilk sezonunda 3. Lig’de

Seramiksan’ın Türk sporuna destek vermek ve özellikle Turgutlulu gençlere voleybolu sevdirmek amacıyla kurduğu Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, ilk sezonunda Aroma Bayanlar 3. Lig’inde oynamaya hak kazandı.

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı 2011-2012 sezonunda Deplasmanlı Bölgesel Lig’de göstermiş olduğu başarılı performans ile Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 2012-2013 sezonu Aroma Bayanlar 3. Lig’ine yükseltildi.

15 Haziran 2012 günü Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından İzmir’de yapılan toplantıda 2012-2013 sezonunda 3.ligde grup ve takım sayısının artırılması kapsamında yapılan yeni çalışmalar ile bölgesel ligde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, Aroma Bayanlar 3. Ligi’ne kabul edildi.

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı’na federasyon tarafından yapılan davet ve 3. lige katılımın onaylanması, Turgutlu’da heyecan yarattı. Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Başkanı N. Bülent Erkul yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz başarılı performansımız ile Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından verilen bu armağan takımım adına bana gurur ve mutluluk verdi. Federasyondan gelen bu önemli katılımı kulüp olarak memnuniyetle kabul ettik ve ilgili tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Takımımızın özverili çalışması ve taraftarımızın desteğiyle bu başarıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. Seramiksan Bayan Voleybol Takımı 2012-2013 sezonunda Aroma Bayanlar 3. Lig’inde mücadele edecek. Spor okulları, altyapı çalışmaları ve A takım olarak tüm çalışmalarımızı bu yönde ilerleteceğiz. Mutlak galibiyet parolasıyla oynadığımız karşılaşmalarda elde ettiğimiz başarıyı bu kez üst liglerde göstereceğimize yürekten inanıyorum’’ dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.