Tarihe not düşenlere şükran

Türkiye Voleybol Federasyonu personeli, Başkan Erol Ünal Karabıyık´a, İzmir Atatürk Voleybol Salonunun Türk Voleyboluna kazandırması sebebiyle bir andac sundu.

Andac üzerinde şu cümleler yer alıyor:

“Bu andacı;

TVF İzmir Atatürk Voleybl Kompleksinin açıldığı 15 Haziran 2012 Cuma günü, inanılmaz çalışma temposuyla hepimize yol gösterip; millet olarak çalışkan olmaktan başka hiçbir şeye ihtiyacımız olmadığını, bize hayatın geriye adım atmayacağını, tarihin yaşayanlar tarafından yazılacağını öğreten ve dünyanın en büyük voleybol federasyonunun personeli olma onurunu tattıran, harcına terini, terimizi katarak meydana getirdiği ölümsüz eserlerle ölümsüzlüğün kapılarını bizlere de açan Sevgili Başkanımız Erol Ünal KARABIYIK’a kendisini asla unutmayacağımızın, kimselere unutturmayacağımızın taahhüdü, minnet ve şükranlarımızın delili olarak arz ediyoruz.”

Türkiye Voleybol Federasyonu Personeli

Kendisine sunulan andac nedeniyle duygulanan Başkan Karabıyık, “Çok güzel sözler yazmışsınız. Ancak bir itirazım var. Her şeyi birlikte yaptık. Benim tek başıma yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.