Filenin Aslanları sahne alıyor

A Erkek Milli Takımımızın da yer alacağı Avrupa Ligi dörtlü finalleri yarın (30 Ağustos, Cumartesi) Ankara’da başlayacak. Finallerde Türkiye’nin yanı sıra Hollanda, İspanya ve Slovakya A Erkek Milli Takımları mücadele edecek.

Başkent Voleybol Salonundaoynanacak turnuvada maçlar Sports TV’den naklen yayınlanacak.
Günlük 5 TL olarak belirlenen dörtlü finallerin biletleri. www.biletway.com’dan satışa sunuldu.
A Erkek Milli Takımımız, 30 Haziren 17:30’da, İspanya ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleden galip ayrılması halinde finale yükselecek.

Ortak görüş Ankara seyircisi
Öte yandan, uzun bir grup sürecinden sonra Ankara’da önce final, ardından da madalya arayacak Ay-Yıldızlı Takım oyuncularından Ankaralı voleybolseverlere mesaj var. Milli Takım oyuncuları, kendilerini hazır hissettiklerini, ancak seyircinin itici gücüne çok ihtiyaçları olduğunu belirtiyorlar.

Kaptan Ulaş Kıyak, “Biz her zaman sahiplenip bağırlarına bastılar. Yine öyle olacağına inanıyoruz” derken, Emre Batur, “Ankara’da voleybol seyircisi müthiş, onlarla çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz” yorumunu yaptı.

Ahmet Pezük, “Ankara Türk voleybolunun uğurlu şehri. Bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz” dedi. Gökhan Gökgöz’ün düşünceleri “Özellikle biz gençlerin Ankara seyircisinin önünde A Takım’da oynamak hayali vardı. Bu hayalin gerçek olacağına inanıyoruz” şeklindeydi.

A Milli Takım’ın 12 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Ulaş Kıyak, Berkan Bozan, Serhat Coşkun, Kemal Elgaz, Emre Batur, Gökhan Gökgöz, Burutay Subaşı, Halil İbrahim Yücel, Emin Gök, Ahmet Pezük, Murathan Kısal ve Ramazan Serkan Kılıç

Dörtlü final programı:

30 Haziran Cumartesi
Saat 15:00 Hollanda Slovakya
Saat 17:30 Türkiye-İspanya

1 Temmuz Pazar
Saat 13: 00 Üçüncülük-Dördüncülük maçı
Saat 16:00 Final

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.