Yeşilyurt’a Bakırköy Belediyesi desteği

Türk voleybolunun köklü çınarlarından Yeşilyurt Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’na Bakırköy Belediyesi sponsor oldu.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Levent Gökçe katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen 2012-2013 sezonunda hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

 Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Üzeyir Özdurak, Asbaşkan Salih Günal’ın da katıldığı protokol imza töreninde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Bakırköy Belediyesi olarak amatör sporların gelişmesine çok önem veriyoruz. Profesyonellikle uğraşmayız ama amatör kulüpler çok önemli. Bakırköy’de 20’nin üzerinde amatör spor kulübüne ulaşım,malzeme ve tesis anlamında ciddi yardımlarımız oluyor. Özellikle kadınlarımıza, kızlarımıza önem veriyoruz. Spor gençlik için önemli. Gençlik bizim geleceğimizdir. Kadınlarda bir ülkenin geleceğidir. Bu yüzden Yeşilyurt Spor Kulübü voleybol takımına da sponsor oluyoruz. Bakırköy’ümüzün adını Avrupa kupalarında duyurmak öncelikli hedefimiz. Yönetimimizle,teknik kadromuzla ve oyuncularımızla başarı hikayesini yaratmaya çalışacağız. Belediye olarak bizim de görevimiz başarıya giden yolu iyi döşemektir. Çok büyük bütçelerle mücadele eden 4 büyük takımımız karşısında ruhumuzla başarıyı yakalayacağımızı umuyorum. Bütçe demek tek başına her şey demek değildir. Ayrıca, özellikle bayan atletizmini de desteklemek istiyorum. Bakırköy Belediyesi’nin desteklediği bir sporcunun olimpiyatlarda yarışması benim hayalim” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Levent Gökçe de 8 branşta binlerce sporcuya sahip olduklarını belirterek,” Yeşilyurt Spor Kulübü’nde çeşitli yaş gruplarında mücadele eden 4 bayan voleybolcumuz şu an olimpiyat kadrosunda. Önceki yıllara göre birinci ligde mücadele zorlaştı ve ciddi maliyet artışı oldu. İşte bu noktada ayakta kalabilmemize olanak sağlayan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e ve belediye yöneticilerine çok teşekkür ederim” dedi.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.