Seramiksan 3. Lig’e iddialı başlıyor

Seramiksan Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı bu sezon mücadele edeceği Aroma Bayanlar 3. Ligi için iddialı bir başlangıç yaptı.

Turgutlu’nun Voleyboldaki tek temsilcisi Seramiksan Spor Kulübü Aroma Voleybol Bayanlar 3. Ligi için sezon çalışmalarına başladı. Bu sezon 2. Lig hedefi ile yol çıkan Filenin Kuğuları, ilk olarak voleybol üstadı Süleyman Bozkan ile sözleşme imzaladı. Seramiksan Spor Kulübü A Takımı Baş Antrenörü olarak görev alacak Süleyman Bozkan’ın yardımcılığını ise Erdal Kurç ve Aydın Bilgiç üstlenecek.

Seramiksan’da gerçekleştirilen imza törenine Seramiksan Kulüp Başkanı N. Bülent Erkul, As Başkan Burak Ersoy ve kulüp yöneticileri katıldı. İmza töreninde konuşan N. Bülent Erkul “Bu sezon hedefimiz 2. Lig’e yükselmek. Bu hedef doğrultusunda ilk olarak teknik ekibimizi kuruyoruz. Bu ekibin başına gelen Sn. Süleyman Bozkan, voleybol anlamında kendini ispatlamış bir antrenör. Voleybol’da başarılı ve kalıcı olmak, Turgutlu’yu bir voleybol üssü haline getirmek ve Seramiksan Spor Kulübü’nü üst liglere taşımak için Süleyman Bozkan ve ekibine güvenimiz tam” açıklamasında bulundu.

Süleyman Bozkan kimdir?
1961 Manisa doğumlu olan tecrübeli antrenör, Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Fakültesi Öğretmenlik Bölümü mezunu. Uzmanlık alanı voleybol olan tecrübeli antrenörün 4. kademe Baş Antrenörlük Belgesi mevcut. 1980-1984 yılları arası ilçemizde Tukaş Turgutlu Spor Kulübünde görev alan Süleyman Bozkan, son olarak 2. Lig temsilcilerinden Altınoluk Spor Kulübünde görev aldı. Hedeflerinin profesyonel anlamda 2. Lig hedefi olan bir takım kuracağını belirten Süleyman Bozkan, yeniden Turgutlu’ya dönmekten mutlu olduğunu ifade etti.

İddialı bir teknik ekip
Süleyman Bozkan’ın yardımcılığı görevini üstlenen Erdal Kurç, bölgesel ligde takımın başında görev almıştı. Süleyman Bozkan gibi tecrübeli bir hoca ile birlikte çalışacağı için memnun olduğunu belirten Erdal Kurç, yaptığı açıklamada Filenin Kuğularının bu sezon oldukça iddialı bir ekip olacağını belirtti.

Bir diğer yardımcı antrenör Aydın Bilgiç ise yıllarca profesyonel liglerde birçok kulüpte voleybolculu yapan bir isim. Emlak Bankası, Arçelik, Netaş, Türk Telekom gibi 1. Lig ekiplerinde forma giyme şansı bulan Aydın Bilgiç, 12 kez A milli formayı giyme başarısı gösterdi. Seramiksan Spor Kulübü’nde yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde altyapı ve transferler ile ilgili yapılan çalışmaların paylaşılacağı belirtildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.