Gizem Giraygil Karşıyaka’da

Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Karşıyaka pasör Gizem Giraygil’i renklerine bağladı.

Yaklaşık 20 gündür süren görüşmeler sonunda sportif hayatında ilk kez ikinci ligde forma giymeyi kabul eden oyuncu, “100. yılımızda şampiyon kadronun pasörü ve kaptanı olarak, Karşıyaka tarihine geçmek istiyorum” diyerek kendisini Karşıyakalı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Daha önce Vakıfbank Güneş Sigorta, İller Bankası, Toki, Ereğli Belediyesi, Fenerbahçe, Ankaragücü ve son olarak ta Beşiktaş forması giyen 1986 doğumlu tecrübeli oyuncu 59 kez milli formayı giyme başarısını göstermiş.

Gizem’in imza atmasının ardından Şube Başkanı Güçlü Aydoğdu, şöyle konuştu; “Camiamızın büyüklüğü, kulübümüzün Türk voleybolunun köklü çınarlarından biri olması, Voleybol Şubemizin bu sezon ve gelecek sezon için belirlediği hedefler, oyuncunun teknik kadromuza ve oluşturduğumuz kadrodaki takım arkadaşlarına olan inancı ve kendisinin belirttiği üzere ‘100. yılımızda şampiyon kadronun pasörü ve kaptanı olarak, Karşıyaka tarihine geçmek istemesi’, Gizem’in Karşıyaka’mızı seçmesindeki en önemli etkenler olmuştur. Kendisine başarılı bir sezon diliyoruz. Camiamıza hayırlısı olsun.”

Tecrübeli oyuncu önümüzdeki hafta İzmir’e gelerek hem resmi sözleşmeyi imzalayacak hem de antrenmanlara başlayacak.

Oyuncu Künyesi
Adı Soyadı: Gizem Giraygil
Doğum Tarihi : 1986
Doğum Yeri : Ankara
Boy: 1.80
Mevki: Pasör
Milli Forma: 59 kez
Başarılar: Balkan Şampiyonluğu, Avrupa ve Dünya 6. lığı

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.