İddaa tahminleri

 31 Ekim 2012, Çarşamba 

 
17:00 (601) Eczacıbaşı (K) 1.30 – Azerrail Bakü (K) 1.80
Eczacıbaşı VitrA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta Polonya deplasmanında Dabrowa Gornicza’yı 3-1 yenmişti. İyi bir takım kuran turuncu-beyazlılar iyi de voleybol oynuyor. Azerbaycan takımı Azerrail Bakü de oldukça iyi bir kadroya sahip. Türkiye’den tanıdığımız Oksana Parkhomenko, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Valeriya Korotenko gibi oyuncuların yanı sıra  Manon Flier de bu kadroda yer alıyor. Zevkli ve çekişmeli olacağını düşündüğüm bu maçı saha avantajını da eklersek Eczacıbaşı VitrA kazanır.
 
20:00 (602) Fenerbahçe 1.55 – Dinamo Moskova 1.40
Fenerbahçe Grundig zor dönemler yaşıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçını Polonya deplasmanında Belchatov’a yenilen sarı-lacivertliler ligdeki kötü gidişe de dur demek isteyecektir. Ama şu anda Fenerbahçe’nin mental olarak maç kazanma gücü olduğunu düşünmüyorum. Hele ki karşınızda dünyanın en iyi liglerinden birinin takımı varken. Fenerbahçe Türkiye Ligi’nde yeniden çıkışa çıkabilir ama bugün sahada avantajlı olan Kurekli, Poltavskili Dinamo Moskova.  
 
 
20:30 (603) Orion Doetinchem 2.30 – M.M. Piyango 1.15
Maliye Milli Piyango ligde ve Avrupa’da iyi işler yapıyor. En son ligde Fenerbahçe Grundig’i 3-1 yenen temsilcimiz Hollanda deplasmanında kolay olmayacak bir maça çıkacak. Bu maç için avantajlı gözükse de sürpriz oynamak isteyenler Orion Doetinchem’i deneyebilir.
 
21:00 (604) Teruel 2.20 – Arkasspor 1,15
Arkas oturmuş yapısıyla ligde ve Avrupa’da henüz maç kaybetmedi. Bugün oynanacak İspanya deplasmanından da istediğini alarak döneceğine inanıyorum. Üst düzey maçlara çok alışık bir kadrosu olan Arkas zorlansa da geri dönüşleri rahatlıkla yapabilen bir takım. Bugün de galip geleceğini düşünüyorum.
 


Haberi Paylaş

Comments are closed.