Bor Ömürpen Şekerspor 2. Lig’e ısınmaya başladı

Bor Ömürpen Şekerspor 2. Lig’de ilk galibiyetini Ankaragücü deplasmanında aldı.

Bayanlar Voleybol 2. Liginin yeni ekiplerinden Bor Ömürpen Şekerspor ligdeki 3. maçında Ankaragücü deplasmanından galibiyetle ayrıldı. B grubunda mücadele eden Bor Ömürpen Şekerspor etkili oyunu ile maçı 3 – 0 aldı. İlk sette büyük bir mücadele izleyen taraftarlar set sonunda skorboard da 25 – 23 Bor Ömürpen Şekerspor’un üstünlüğünü gördüler.  İkinci sette rakibine sadece 12 sayı veren Bor takımı son seti de 25 – 18 alarak net bir skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Takımın oyunundan ve mücadelesinden oldukça memnun olduklarını açıklayan kulüp dış ilişkiler sorumlusu Kağan Yüksel; “İlk iki hafta oynadığımız maçlarda grupta liderlik için mücadele eden takımlarla oynamamıza rağmen talihsiz puanlar kaybettik. Kazanabileceğimiz maçlardı. Ama artık ayaklarımızı yere daha sağlam basıyoruz. Ankaragücü galibiyeti ile bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta Adana Gökyüzü Spor ile evimizde oynayacağımız maçtan da galibiyet ile ayrılacağımızı biliyoruz. Takımda herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor ve kendine güveniyor. Tabiî ki taraftarımızın da desteğini arkamızda görmek bizleri gururlandırıyor. Ankaragücü maçında da deplasmanda olmamıza rağmen yanımızda yüz kadar taraftarımız vardı. Onlara da layık olmaya çalışıyoruz. Bu arada centilmence davranışlarından dolayı Ankaragücü taraftarına da çok teşekkür ederiz.”

Bu galibiyet ile ligin 5. haftasında kendi sahasında oynayacağı Adana Gökyüzü Spor maçına büyük moral ile çıkacak olan Bor Ömürpen Şekerspor, en büyük silahı olan taraftarlarının da desteğini alarak Bor ilçesine yeni bir galibiyet hediye etmek istiyor.
 


Haberi Paylaş

Comments are closed.