Halkbank üçüncü turda

Halkbank, Erkekler CEV Kupası erkekler 2.tur rövanş karşılaşmasında Lanstede Zwolle’yi deplasmanda da 3-0 yenerek üçüncü tura yükseldi. Mısırlı Ahmed Abdelhay’ın 23 sayı üreterek yıldızlaştığı karşılaşmada muhteşem oynayan Halkbank Hollanda’dan zafer ve turla döndü.
 
Birinci sete Ankara ekibi etkili servis atarak başladı. Rakibin hücumlarını da blokta durduran Halkbank Priddy ve Abdelhay’ın ürettiği sayılarla teknik molaları da 8-4 ve 16-12 önde geçti. Emre ile ortadan yaptığı hücumlar da rakibin oyun dengesini bozdu. Baskın oyununu sürdüren temsilcimiz seti de 25-17 kazandı.

 
İkinci sete çok hızlı başlayan yine Halkbank oldu; ikiden Abdelhay, dörtten de Priddy’nin etkili hücumlarının getirdiği sayılarla teknik molaları 8-4 ve 16-7 önde kapatan Halkbank, Emre’nin servis sayıları ile üstünlüğüne devam etti. Rakibin etkisiz hücumları ikili bloklarımızda kalınca bu seti de Halkbank 25-14 kazandı.
 
Üçüncü sete Zwolle iyi başladı ve ilk teknik molayı da 8-5 önde kapattı. Kırmızı-beyazlı Halkbank oyundan kopmadı ve köşelerden yaptığı etkili hücumlar sonunda rakibini 8-8 de yakaladı; ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Abdelhay’ın smaçları seti 25-18 maçı da 3-0 kazandırdı.
 
Halkbank’ın 3. turdaki muhtemel rakibi Rusya’dan Iskra Odıntsovo olacak.
 
LANDSTADE ZWOLLE (0)- HALKBANK (3)
 
Hakemler: Jakub Gall (Çek Cumhuriyeti)- Gianni Bartolini (İtalya)
 
Salon: Zwolle Sportcentrum
 
LANDSTADE ZWOLLE: Huıskamp, Klapwıjk, Redemaker, Martıner Gion,
Lenthe Van,Hılarıus, Cachiarelli-L, Heıns, Laane, Held, Ertmann
 
HALKBANK : Luıs Dıaz, Resul, Ahmed Abdelhay, Prıddy, Emre (7), Hüseyin
(7), Can-L (7)
 
SETLER:17-25, 14-25, 18-25
 
 


Haberi Paylaş

Comments are closed.