Gümüşhane Torul Gençlik Ankara deplasmanında galip

Acıbadem Voleybol Erkekler Liginde mücadele veren Ziraat Bankası evinde Gümüşhane Torul Gençlik’i ağırladı. Maçın galibi 3-0’lık skorla Gümüşhane Torul Gençlik oldu. Maçın setleri 22-25, 21-25, 23-25 Gümüşhane Torul Gençlik lehine sonuçlandı.

Ziraat Bankası sahaya Berkan, Murat, Gomez, Cala, Cüneyt, Uğur, Mustafa(L) altısyla çıktı. Gümüşhane Torul Gençlik ise karşılaşmaya Alper, Akif, Maiyo Murat, Tolga, Djordjevic, Volkan(L) altısıyla başladı.

Bülent Bozkurt’un yönettiği maçın ilk seti çekişmeli başladı. Belçikalı antrenör Vital Heynen ile ilk maçına çıkan Ziraat Bankası iyi götürdüğü setin sonunu getiremedi ve setten 25-22 Gümüşhane Torul Gençlik galip ayrıldı. Ziraat Bankası’nın Amerikalı oyuncusu Cala’nın da ilk defa oynadığı maçın ikinci setinde Ankara temsilcisi yine istediği performansı gösteremedi. Bu sette de etkili oyununu sürdüren Gümüşhane Torul Gençlik seti 25-21 kazandı.

Karşılaşmanın son setinde başa baş bir mücadele vardı. Setin sonunda Vital Heynen’in gördüğü sarı kartla maç sayısı şansını yakalayan Gümüşhane Torul Gençlik bu şansı değerlendirdi ve seti 25-23 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

İstatistik…

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.