Seydişehir’den Kaymakam’a hediye forma





Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporu 3-0 yendiği maçın  sonrasında Kaymakam Tuncay Sonel’e  takım forması  hediye etti.

Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Meclis Üyesi  Mümün Kutun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Çalı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Spor Koordinatörü Orhan Özel, Voleybol Şube Sorumlusu  Kudret Ekinci, Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman Kılınç, Voleybol Takımı Sporcuları ile basın mensuplarının bir araya geldiği toplantıda Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel’in ismini taşıyan 9 numaralı  Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı formasını Tuncay Sonel’e armağan olarak verdi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Kaymakam Tuncay  Sonel’e  formayı verirken yaptığı konuşmada “Hem  Türk sporuna verdiği katkılardan hem de halkımızla  olan birlikteliğinden ve sıkıntılarında yanında olmasından  dolayı  kendisine teşekkürlerimizi ifade ediyorum” dedi.

Başkan Çat Voleybol  Takımı sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi;  “Seydişehir’in sosyal yaşamına canlılık getirmemizi sağladınız. Halkımız  maçları iple çeker hale geldi. Bölgenin tek  temsilcisi olarak Seydişehir’i en iyi  şekilde  temsil ettiğiniz ve spor salonunu dolduran binlerce  vatandaşlarımıza  galibiyet coşkusu yaşatarak   Seydişehir’e moral kazandırdığınız için  sizlere minnettarız. Sizlere çok büyük imkanlar sunamıyoruz , elimizdeki sınırlı olanaklara  rağmen çok önemli başarılara imza attığınız için Seydişehir halkım adına  sizlere teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi. 

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ise Seydişehir  Belediyesi Voleybol Takımı’nın İlçenin  çok güzel tanıtımını yaptığını ifade ederek, değerli  sporculardan oluşan takımın Seydişehir için çok büyük şans olduğunu dile getirdi. Tuncay Sonel” Marka Şehrin Marka  Takımına sahip olduğumuz için Belediye Başkanımız Sayın  Abdulkadir Çat’ı kutluyorum. Her zaman sizlerin yanındayız” şeklinde konuştu.

Maçtan  sonra  protokolle bir araya gelen Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının genç  ve dinamik kadrosu, maçlara  her zaman takım ruhu  ve kazanma hedefiyle çıktıklarını ifade ederek kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’a teşekkür ettiler.
 

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.