VakıfBank galibiyet serisini sürdürmek istiyor





CEV Şampiyonlar Ligi A Grubunda liderliğini sürdüren VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, grubundaki beşinci maçında güçlü Rus ekip Uralochka-NTMK EKATERINBURG’u konuk edecek.

5 Aralık 2012 Çarşamba günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19.00’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Simone SANTI ve Goran GRADINSKI hakem ikilisi yönetecek.
 
VakıfBank’ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti maç öncesi görüşlerini şöyle dile getirdi: “Bir sonraki tura çıkabiliyor olsak bile kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Uralochka çok güçlü bir takım ve Rusya’daki kazandığımız maç çok çekişmeli geçti. Eminim İstanbul’daki maç ta çok zorlu geçecek. Fakat takımımın gücünü biliyorum ve inanıyorum ki taraftarlarımızın desteğiyle mutlu sona ulaşacağız.”

Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise, “Grubumuzda  5. maçımıza çıkacağız. Rusya takımı hem çok uzun, hem de tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Bugünden itibaren taktik antrenmanlarımıza başlıyoruz, onlara karşı bütün önlemlerimizi alacağız. Çarşamba akşamı tüm voleybol severleri maçımıza bekliyoruz” dedi.
 
Şampiyonlar Ligi A Grubunda 11 puan ile lider durumda olan VakıfBank, grupta oynadığı maçlarda İsviçre ekibi Volero Zürich’i 3-0, Rusya ekibi Uralochka-NTMK Ekaterinburg 3-1, Fransa ekibi RC Cannes’i ise ilk maçta 3-0, ikinci maçta 3-2 mağlup etti.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.