Bor Belediyespor bambaşka





Bayanlar 3. Lig ekiplerinden Nigde temsilcilerinden Bor Belediyespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Geçen sene Bölgesel Lig’e ilk kez katılan ekip 12 maçını da kazanarak 3. Lig’e doğrudan katılmaya hak kazanmıştı. Bu sene 3. Lig’de mücadelesini sürdüren ekip oynadığı 5 maçını da kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Set dahi vermeden tüm maçlarını kazanan Bor Belediyespor, son olarak Mersin Pamuk spor karşısında 11-25, 17-25, 18-25 setlerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Takımın antrenörlüğünü Emrah Ragıp Çalgın yapmakta olup, takımın 2 senedir kadrosunda bulunan ve  şuan 2. kaptanlığını yapan Bor Belediye Spor’un başarılı oyuncularından Duygu Altunkaya Kavuklu ise şunları dile getirdi; “2 senedir var olan bu ekipde ben de 2  sezondur oynamaktayım. Geçen sene  namağlup olarak 3. Lig’e çıkmaya hak kazandık. Bu sene de ilk hedefimiz ilk ikiye kalıp play off oynamaktır. 5 maçımızı da aldık. Hedefe yavaş yavaş ilerliyoruz. Burada olmaktan son derece memnunum, takım içi ilişkilerimiz son derece güzel. Kulübümüz bizlere her  açıdan destek oluyor, hocamız bu  birlikteliği sağlamada birinci derecede önemli rol üstlenmiş  durumda. Centilmen bir o kadarda kalabalık seyirci desteği ile oynuyoruz. Evimizdeki maçlar dolu tribünlere ve karnaval havasında geçmekte. Herkes iyi niyetli ve başarı için bu çok önemli. Bu hafta sonu ise grubumuzun güçlü takımı Elazığ DSİ ile maçımız var. Hocamızın bir sözü var, hiçbir rakibimizi küçümsemiyor ve  hiçbir rakibimizi gözümüzde büyütmüyoruz. Tüm maçlara bu bilinçle çıkıyoruz, inşallah önümüzdeki  maçları da kazanarak namağlup ünvanımızı  devam ettirmek istiyoruz. Son olarak bize her konuda  destek olan Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a, Kulüp Başkanımız Fikret Daş’a, taraftar grubumuz olan Çılgınlar 51’e ve  bizlere sonsuz  destek veren Bor’lu sporseverlere tüm takım arkadaşlarım adına  teşekkür  ederim.”
 



Haberi Paylaş

Comments are closed.