Nihal Çalışkan’ın ilk yarı değerlendirmesi…





Voleybol Bayanlar 2. Lig A gurubunda mücadele eden Rota Koleji Gazi Gençlik Spor’un güzel ve başarılı oyuncularından pasör Nahil Çalışkan ile Rota Koleji’nin ilk yarı değerlendirmesini yaptık.

-Öncelikle sizi tanımak isteriz?
Voleybola babamın desteğiyle 12 yaşında Galatasaray Kulübünde başladım. Voleybolu çocukluğumdan beri severek izliyordum ve voleybolcu olmak istiyordum. Galatasaray maceram 6 sene sürdü voleybolu orada öğrendim, daha sonra İstanbul Emlak Bankası, Beylikdüzü, Bursa Nilüfer Belediye, Konya Ereğli Belediye derken şimdi Rota Koleji’nde forma giyiyorum.

-Takımınızın ilk yarı başarısını neye borçlusunuz?
Takım olmaya borçluyuz çünkü biz burada gerçekten bir aile gibi olduk, gerek yönetim gerek sporcular tam takım olduk. Maçları hep beraber oynuyor hep beraber yaşıyoruz. Başarının gelmesinde ekip olabilmek çok önemli diye düşünüyorum.

-Hedefleriniz nelerdir?
Hedefimiz Rota Koleji’ni en iyi yerlere getirebilmek ve bu başarıyı kulübümüze hediye etmek en büyük isteğimiz.

-Bu sezon sizce hangi takımlar 1. Lige çıkabilir?
Bu sene ligdeki bütün takımlar çok iddialı, birbirine denk birçok takım var. Her hafta tablo değişiyor, çekişmeli bir lig oluyor ve böyle de devam ediyor. Performansı ve motivesi en iyi olan takım lige çıkacak.

-Birazda takımdan bahsedelim, takımdaki arkadaşlıktan bahseder misiniz?
Biz gerçekten en küçüğünden büyüğüne kadar çok güzel bir ekip olduk. Takım arkadaşlarımda çok uyumlu ve eğlenceli insanlar, çok iyi anlaşıyoruz ve çok keyifli vakit geçiriyoruz. Antrenmanlarda çok keyifli geçiyor.

-Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı?
Rota Koleji çok genç ve yetenekli bir takım. Maçlarımızı izlemeye herkesi bekliyoruz. Bu sene ikinci ligde gerçekten çok sürpriz şeyler olacağına inanıyorum. Ayrıca bize zaman ayırdığınız için siz voleybolunsesi ailesine çok teşekkür ediyorum.

Söyleşi: Recep Ekin

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.