‘Ligi 5.sırada tamamladık’

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa B.Şehir Belediyespor’ un antrenörü Emin İmen, “Takım olarak İlbank maçına çok iyi konsantre olduk. Aramızda ki puan farkı yok denecek kadar az olması takım olarak bizleri bu maça kilitledi. Rakibimiz de aynı duygularla maça hazırlandığını bildiğimiz için taktik çalışmalarımızda, karşı tarafın hatalarını çok iyi değerlendirdik. İlbank maçını 3-1 kazanarak ligi 5. sırada tamamladık ve geçtiğimiz sezonun başarısını tekrar ettik” dedi.

İmen, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Bu karşılaşmanın her iki takım için de önemli olduğunu aktaran İmen, şöyle konuştu: “3 puan kazanan takım ligi 5. sırada tamamlayacaktı. Maçı 3-1 kazanarak ligi 5. sırada tamamladık ve geçtiğimiz sezonun başarısını tekrar ettik. Avrupa kupalarına katılmayı garantiledik.
Oyuncularım iyi performans sergilediler ve galibiyete ulaştılar. Servislerde etkili olarak kazandık. Bizi yalnız bırakmayan yönetime ve spor severlere teşekkür ediyorum.”

20 Mart Perşembe günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ unda gerçekleşecek Beşiktaş karşılaşmasına hazırlandıklarını söyleyen Emin İmen, sezonun son maçına tüm voleybol severleri davet etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.