CEV Satellite Antalya’da şampiyonlar belli oldu

Türkiye’nin ev sahipliğinde, Antalya’da düzenlenen 2014 CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın ikinci ayağında, bugün (10 Mayıs) Ana Tablo maçları tamamlandı ve yarı final, 3.’lük ve final karşılaşmaları oynandı.

Finalde, bayanlarda iki Alman ikili Victoria Bieneck ve Julia Grossner ile Anna Behlen ile Katharina Culav karşılaştı. Bieneck-Grossner ikilisi karşılaşmayı 15-13, 15-6 ve 15-10’luk setlerle 3-0 kazandı ve şampiyon oldu. Behlen ve Culav ikilisi ise ikinci sırayı aldı. Bayanlarda üçüncülüğü ise Alman ikili Katarina Schillerwein ile Cinja Tillmann’ı; 15-13, 15-7, 12-15 ve 15-11’lik setlerle 3-1 mağlup eden Fin ikili Emilia Nyström ile Erika Nyström kazandı.

Erkeklerde ise Avusturyalı ikili Clemens Doppler ile Alexander Horst ve Letonyalı ikili Martins Plavins ile Aleksandrs Solovejs karşı karşıya geldi. Letonyalı ikili karşılaşmayı; 15-11, 10-15, 15-17 ve 11-15’lik setlerle 3-1 kazandı ve şampiyon oldu. Avusturyalı ikili ise ikinci sırayı aldı. Üçüncülük maçında ise iki Avusturyalı ikili Daniel Müllner ile Jörg Wutzl ve Peter Eglseer ile Felix Koraimann karşı karşıya geldi. Müllner ve Wutzl ikilisi, Eglseer ve Koraimann’ı; 17-15, 15-12 ve 15-12’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve üçüncü oldu.

Sıralama
Bayanlar
1. Victoria Bieneck – Julia Grossner (Almanya)
2. Anna Behlen – Katharina Culav (Almanya)
3. Emilia Nyström – Erika Nyström (Finlandiya)

Erkekler
1. Martins Plavins – Aleksandrs Solovejs (Letonya)
2. Clemens Doppler – Alexander Horst (Avusturya)
3. Daniel Müllner – Jörg Wutzl (Avusturya)

ÖDÜL TÖRENİ

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Bayanlarda şampiyon olan Victoria Bieneck – Julia Grossner (Almanya) ikilisine kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ile turnuvanın ana sponsoru Komus firmasını temsilen Masha Babrikova, madalyalarını TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ, plaket ve çiçeklerini ise turnuva sponsorlarından WOW Hotels’in Spor Direktörü Süreyya Ertuğrul verdi.

İkinci Anna Behlen – Katharina Culav (Almanya) ikilisinin kupasını WOW Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Armağan Dayıoğlu, madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, plaket ve çiçeklerini ise WOW Hotels Finans Direktörü Özgür Öztürk verdi.

Üçüncü Emilia Nyström – Erika Nyström (Finlandiya) ikilisinin kupası ise WOW Hotels Genel Müdür Yardımcısı Arif Şekeroğlu, madalyaları turnuvanın yerel organizatörü olan Beach-It’in Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Yeşiltaş, plaket ve çiçekleri ise WOW Hotels Pazarlama Müdürü Seha Büyükkalfa tarafından verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Martins Plavins – Aleksandrs Solovejs (Letonya) ikilisine kupasını TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile turnuvanın ana sponsoru Komus firmasını temsilen Masha Babrikova, madalyalarını WOW Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Armağan Dayıoğlu, plaket ve çiçeklerini ise WOW Hotels Spor Direktörü Süreyya Ertuğrul verdi.

İkinci Clemens Doppler – Alexander Horst (Avusturya) ikilisinin kupasını TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ, madalyalarını WOW Hotels Finans Direktörü Özgür Öztürk, plaket ve çiçeklerini ise TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu verdi.

Üçüncü Daniel Müllner – Jörg Wutzl (Avusturya) ikilisinin kupası ise turnuvanın sponsorlarından Anex Tour’un Organizasyon Müdürü Salih Özdemir, madalyaları turnuvanın yerel organizatörü Beach-It’in Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Yeşiltaş, plaket ve çiçekleri ise WOW Hotels Pazarlama Müdürü Seha Büyükkalfa tarafından verildi.

Ayrıca, turnuvaya olan katkılarından ötürü, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; turnuva ana sponsoru Komus firmasını temsilen Masha Babrikova’ya, organizasyon sponsorlarından WOW Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Dayıoğlu, organizasyon sponsorlarından Sena Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Semih Acar’a ve turnuvanın yerel organizatörü olan Beach-It’in Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Yeşiltaş’a birer teşekkür plaketi verildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.