Arkas Spor hedefe ilerliyor

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0 yenerek ‘Dörtlü Final’ hedefine bir adım daha yaklaşan Arkas Spor, 12 Mart Cumartesi günü 2. sıradaki Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ataşehir Metro Enerji Spor Salonu’ndaki mücadele saat 14.00’da başlayacak. Bir maç eksiğiyle 36 puanı bulunan mavi-beyazlı ekip, 37 puana sahip rakibini yenip 2. sıraya yükselerek hedefine ulaşmaya çalışacak.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Arkas Spor ise sezonun son maçında Rota Koleji’ne konuk olacak. Gaziemir Spor Salonu’ndaki mücadele saat 14.30’da başlayacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, İstanbul ve İzmir’de iki önemli maça çıkacaklarını belirterek, “Sıralama açısından büyük önem taşıyan maçta Fenerbahçe’yi yenmek ve ‘Dörtlü Final’ için avantaj yakalamak istiyoruz. İzmir’de 3-0 mağlup ettiğimiz rakibimizi bir kez daha yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bayanlarda ise sezonu Gaziemir Spor Salonu’ndaki Rota Koleji maçıyla noktalayacağız. Umarım haftayı iki galibiyetle kapatırız” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.