İdmanocağı rövanşa hazır

CEV Challenge Cup’ta ülkemizi temsil eden Trabzon ekibi İmperial Hastanesi İdmanocağı yarı finalde Rusya ekibi Zarechie ODINTSOVO’yı rövanş maçında da yenerek finale çıkmayı hedefliyor.

Temsilcimiz ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

Karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını tamamlayan İdmanocağı’nda antrenör Gökhan Çokşen, “Rusya’da psikolojik avantajı elimize geçiren bir galibiyet almakla beraber, puan olarak bir avantajı olmayan bir skor elde ettik. Yine de son sayıya kadar mücadele edip finale çıkmak için elimiz geleni yapacağız” dedi.

Çokşen sözlerine şöyle devam etti:
“Daha önce de söylediğim gibi iki takımda birbirini saha avantajı gözetmeksizin yenebilecek güce sahip. Rusya’da psikolojik avantajı elimize geçiren bir galibiyet almakla beraber, puan olarak bir avantajı olmayan bir skor elde ettik. Ve maalesef sakatlarımız var. Yarın mutlak galibiyet almamız gereken bir maç daha oynayacağız. Bulgar oyuncumuz Kremena Kamenova sakatlığından ötürü takımdaki yerini alamayacak, Sanja Malagurski’nin durumu için yarın daha net bir şey söyleyebilirim. Tabi biz doktor raporlarına göre oynayacağını düşünüyoruz. Yine de yarın kendisi ile son bir defa konuşacağım, tedavisi devam ediyor. Bir diğer sakatımız Necla ise, yarın sahada olacak. Zaten çok ciddi bir sakatlığı olmadığı sürece aksi olmaz onun için. Her şeye rağmen moralimiz yerinde. Tüm oyuncularımız ve staff ekibimiz yarın sahada ve kim olursa olsun en üst düzey mücadeleyi sahaya koyacak. Biz son sayıya kadar kazanmak için mücadele edeceğiz takdir Allah’tan. Sizin vasıtanız ile Bursa Büyükşehir Bld. Spor’a da başarılar diliyorum. İnşallah iki takım da turu geçer.”

Oyuncular Dilara Bilge ve Deniz Çetinsaraç; aldıkları maçın avantaj gibi görünsen de aslında telafisi zor bir maç olacağını ve sakatlıklara rağmen takım oyunu oynayıp turu geçip, finale kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Dilara Bilge; “Rusya’da kazandığımız 3-2’lik maçın rövanşını yarın Trabzon’da kendi evimizde seyircimizin karşısında oynayacağız. Zor bir maç olacak. Dinamik, güçlü ve genç bir takıma karşı oynuyoruz. Oyunu başından sonuna kadar bırakmayacaklarını düşünüyorum. Kazandığımız avantaj aslında çok küçük ama her halükarda kendi evimizde kendi sahamızda oynayacağımız için kazanma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Şansız sakatlıklar yaşadık ama bunları yarın sahada takım oyunu ile telafi edeceğimizi düşünüyorum. Tüm Trabzon’u 19 Mayıs salonuna bekliyoruz.” dedi.

Deniz Çetinsaraç; “Her iki takım için de telafisi olmayan bir maça çıkacağız yarın. Rusya’da çok iyi mücadele edip 3-2 kazandık ama 3-2’lik skor bize burada çok avantaj sağlamayacak çünkü burada da yenmemiz gerekiyor. Deplasmanda takım içi şansız sakatlıklar yaşadık burada inşallah son maçta böyle sakatlıklar yaşamayıp turu geçip finale kalmak istiyoruz. Her iki takımda her türlü mücadelesini ortaya koyacağı için zor bir maç olacak. İnşallah turu geçeriz ve finale kalırız.” dedi.

İmperial Hastanesi İdmanocağı-Zarechie ODINTSOV
Tarih:13 Mart Çarşamba
Salon: Trabzon (19 Mayıs)
Saat: (TSİ) 15:00


Haberi Paylaş

Comments are closed.