Nesic özür diledi

Geçen yıl şampiyon olduğu CEV Challenge Kupası’nda bu sene Romanya’nın CSM Bükreş ekibine yarı finalde elenen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımının Başantrenörü Dragan Nesic, “Herkesten çok özür diliyorum” dedi.

Müsabaka hakkında açıklamalarda bulunan Dragan Nesic, elendikleri için büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Avrupa kupası mücadelelerinin sona erdiğini söyleyen Nesic, “Tekrarı olmayacak bir maçı kaybedip elendik. Bundan sonra tamamen lige ve play off grubu maçlarına dönmemiz ve odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu.

‘YENİ SEZONDA DA AVRUPA’DA OLMAK İSTİYORUZ’
Çarşamba günü oynayacakları Halkbank karşılaşmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Nesic, şöyle devam etti: “Artık bu maçı unutmalıyız. Bu maçın yanı sıra play off grubunda oynayacağımız maçlar da önem kazanıyor. Bursa için Avrupa kupasında oynayabilmek önemli. Biz de yeni sezonda Avrupa’da olmak istiyoruz. Çok iyi çalışıyor, maça çok iyi başlıyoruz. Ancak oyun içerisinde bir anda mentalitemiz bozuluyor. Bu sezon gerçekten çok iyi başlayıp sonunu getiremediğimiz maçlar oynadık. Bu küçük problemlerle maçlar kaybettik. Bizim bile saha kenarından çözemediğimiz bir durum. Bunun nedenlerini bulmak için çalışacağız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.