İtalya’da yıldızlar savaşı

DenizBank Şampiyonlar Ligi playoff 6 turunda mücadele eden tek Türk takımı olarak kalanHalkbank, bu turdaki ilk maçını İtalya’nın Lube Cuccine Civitanova takımı ile İtalya’da oynayacak.

Karşılaşma yarın (17 Mart, Perşembe) TSİ 21:30’da Eurosuole Forum CIVITANOVA MARCHE Spor Salonunda başlayacak.

Maçı, Andrey Zenovich (Rusya) ve Zsolt Mezöffy (Macaristan) hakem ikilisi yönetecek.

Müsabaka ile ilgili düşüncelerini açıklayan yıldız oyunculardan Emre Batur, öncelikle son 6 takım arasına kalmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Batur şu görüşleri paylaştı: “Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Yakından tanıdığımız, birlikte ve karşılıklı oynadığımız oyuncuları var. Bu bizim için avantaj olduğu gibi aynı zamanda dezavantaj teşkil ediyor çünkü onlar da bizi iyi tanıyor. Maç, tam bir yıldızlar savaşı olacak. İnşallah buradan galibiyet ve turla döneceğiz. Milletimizin duaları bizimle olsun. Son söz olarak Ankara’daki terör saldırısında ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.”

Genç oyunculardan Abdullah Çam’ın maçla ilgili düşünceleri de şöyle: “İlk olarak Ankara’daki bombalı saldırının bizi çok üzdüğünü söylemeliyim. Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Maça gelince… Modena gibi güçlü bir takımı geçtik. Lube de aynı şekilde güçlü bir takım. Hedefimiz, turu bize burada getirecek sonucu almak ve Ankara’daki maçı şölen havasında oynamak. Rakibimizin seyirci baskısı yaratacağını biliyoruz. Takımımız, bu baskıyı kaldıracak güçte. Kendimize güveniyoruz. İyi çalıştık. Kazanan ve turu geçen taraf olmak istiyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.