VakıfBank İkinci Ligde

Türkiye Ligi ve Avrupa’da istikrarlı şekilde zirve mücadelesine devam eden VakıfBank, altyapıya verdiği önemin sonuçlarını alıyor. Genç oyuncularının lig tecrübesi yaşaması adına sezon başında kurulan ve Türkiye 3. Ligi’nde mücadele veren VakıfBank’ın ikinci takımı, üst lige yükselme finallerinin bitimine bir maç kala 2. Lig’e yükselmeyi başardı.

1998-2000 yılları arasında doğan oyunculardan kurulu olan VakıfBank, 3. Lig 2. Grup’ta oynadığı 20 maçın 19’unu set vermeden kazanarak grubunu lider tamamladı. Play off yarı final grubunda oynadığı 3 maçı da set vermeden kazanan ve lider olarak finallere yükselmeyi başaran genç sarı-siyahlılar, finallerin ilk iki gününü de set vermeden iki galibiyetle tamamlayarak son maçlar öncesinde Türkiye 2. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Bu önemli başarının ardından açıklamalarda bulunan VakıfBank Altyapı Sorumlusu Ferhat Köseoğlu, “Bu kadar genç bir takım olarak ligde tecrübeli oyunculara karşı gösterdiğimiz mücadele ve elde ettiğimiz başarı bizi takım olarak çok mutlu etti. Oyuncularımdaki bu azim bir antrenör olarak beni ayrıca gururlandırdı. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. VakıfBank camiası ve yönetimine de bize göstermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederim” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.