Büyükşehirin Sultanları dolu dizgin

TVF Bayanlar Birinci Ligi Klansman etabı ilk devresinde ilk maçlarını 2 puanla tamamlayan iki ekip Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Çanakkale Belediyesi karşı karşıya gelirken maçın galibi ilk seti kaybetmesine rağmen izleyicilere güzel bir oyun izlettiren yeşil beyazlılar oldu.

İSTATİSTİK

İzmir Atatürk Voleybol Salonunda müsabakanın 16:30 oynanacağı Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanan karşılaşma TVF Erkekler Birinci Ligi Klasman maçlarının da aynı salonda oynanması sebebiyle 50 dakika geç başladı.

Müsabakada ilk sette her iki takım da birbirine farklı üstünlük kurmakta zorlanırken ilk setin ilk teknik molasına Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 8-7 ve ikinci teknik molasına da 16-15 önde girmeyi başaran taraf oldu. Teknik molanın ardından oyuna ağırlığını koyan taraf Çanakkale ekibi olunca ilk seti 25-22 ile önde geçen taraf oldu.

İkinci sette daha istekli taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor teknik molaları 8-7 ve 16-11 önde girmeyi başardığı ve seti 25-16 alarak skoru 1-1yaptı.

Maçın üçüncü seti itibari ile de Gözde, İpek ve Joychina gibi uzunlarını file önünde kullanan yeşil-beyazlılar, Jelena ve Birgül ile rakibin savunmasını zorlayan smaçlarla rakibini defansta iyice yordu ve maçın tüm kontrolünü eline alarak üçüncü seti 25-18 ve dördüncü seti de 25-20 alarak 3-1’lik skorla salondan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Yeşil-Beyazlılar böylelikle puanını 5’e yükselterek Avrupa kupalarına katılma hakkı için avantaj elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Klasman grubu ilk devre son maçını 09.04.2016 (yarın) Saat 18:30’da İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda bir başka Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.