Arkas Spor şampiyonluğu Samsun’da arayacak

Erkekler Voleybol 1. Ligi 2015-2016 sezonunun şampiyonu Samsun’da belli olacak.

22-24 Nisan tarihleri arasında Samsun’da yapılacak ‘Final Etabı’ 2. ayak karşılaşmaları sezon şampiyonunu belirleyecek.

Ordu’daki ilk ayak maçları sonunda 4 puan toplayan Arkas Spor, Samsun’da vereceği 3 mücadelede Fenerbahçe, Halkbank ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Mavi-beyazlı takım, ilk maçını 22 Nisan Cuma günü saat 19.30’da Fenerbahçe ile oynayacak. İzmir ekibi 23 Nisan Cumartesi günü Halkbank ile saat 17.30’da, 24 Nisan Pazar günü ise saat 14.00’te İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Son etaba 7’şer puanla lider başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye’yi Halkbank takip ederken Arkas Spor 4 puanla üçüncü, puansız Fenerbahçe ise son sırada yer alıyor.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, Ordu’daki ‘Final Etabı’nı şanssız bir yenilgiyle kapatıp avantajı rakiplerine kaptırdıklarını ancak henüz her şeyin bitmediğini söyledi.

Özden, “Ordu ayağını İstanbul Büyükşehir Belediye ve Halkbank’ın bir adım gerisinde kapattık. Ancak Samsun’da 3 rakibimizi de yenerek şampiyonluk şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Umarım ilk ayaktaki hataları yapmadan, iyi sonuçlarla İzmir’e döneriz” dedi.

Samsun’daki maçları NTV Spor ve D-Smart canlı yayınlayacak.

22 Nisan Cuma:
Arkas Spor-Fenerbahçe (19.30)

23 Nisan Cumartesi:
Arkas Spor-Halkbank (17.30)

24 Nisan Pazar:
Arkas Spor-İstanbul Büyükşehir (14.00)


Haberi Paylaş

Comments are closed.