Güneyligil: ‘Sonuna kadar savaşacağız’

Ankara’da düzenlenen 2016 TBVL Final Etabı 2. Turnuvası’nda ilk iki gün heyecan fırtınasına dönüştü. Galatasaray Daikin, Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe Grundig ve Vakıfbank’ın 2016 sezonunun en iyileri olmak için savaştıkları Ankara etabında son maçlar için nefesler tutuldu.

İkinci gün maçların sonunda ligde sıralama değişmezken, Galatasaray Daikin-Eczacıbaşı Vitra karşılaşması 2017 CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için verilecek mücadeleye dönüştü.

Galatasaray’ın, Eczacıbaşı Vitra’yı 3-0 veya 3-1’lik skorla yenmesi ve karşılaşmadan 3 puanı alan taraf olması halinde, Galatasaray Daikin 2016 TBVL Üçüncüsü olacak ve 2017 CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanacak.

İlk iki günde Galatasaray tribünlerinin boş kalmadığı Başkent Voleybol Salonu’nda sahaya tüm gücüyle çıkan Galatasaray Daikin, 2016 sezonunun son maçında taraftarıyla Şampiyonlar Ligi’ne yürümek istiyor.

Baş Antrenör Ataman Güneyligil karşılaşma için taraftara şu çağrıda bulundu: “Bütün bir sezon taraftarımızla tam anlamıyla tek bilek, tek yürek olduk. Beraber sevindik, beraber üzüldük. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Oynayacağımız Eczacıbaşı Vitra karşılaşması her açıdan çok anlamlı. Ankara’da da, bu önemli günde bizlerle olacaklarına, her zaman bahsettiğimiz itici gücü bize sağlayacaklarına eminiz. Biz de onların kıymetli desteklerine, camiamızın güvenine layık olmak için sonuna kadar savaşacağız.”

Galatasaray Daikin – Eczacıbaşı Vitra mücadelesi bugün saat 15.00’da Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.