‘Büyük önceliğimiz süreklilik’

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde zafere ulaşarak kulüp tarihinin 9. şampiyonluğunu kazandı. Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, başarı formülünü anlattı.

Genel Müdür Aydoğan; “Şampiyon olmak için çok çalıştık” ifadelerini kullandı.

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde normal sezonu Fenerbahçe’nin 2 puan arkasında 52 puanla 2.sırada tamamlamasına rağmen Final Grubu’nda topladığı 16 puanla namağlup olarak adını zirveye yazdıran ve kulüp tarihinin 9. lig şampiyonluğunu elde eden Vakıfbank’ta başarının formülünü Genel Müdür Halil Aydoğan anlattı.

Vakıfbank ilk günden bu güne gelene kadar çalışarak bu noktaya geldiğini aktaran Genel Müdür Aydoğan; “Şampiyon olacağımıza güvenimiz tamdı. Türkiye Şampiyonu olmak gurur verici bir başarı. Türk voleybolu olarak son yıllarda dünya voleyboluna damga vurmuş durumdayız. Bu süreçte Vakıfbank olarak biz de büyük başarılara imza attık.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk öyküsünü MİLLİYET’le paylaşan Genel Müdür Aydoğan; “2015-2016 sezonuna yenilenen bir kadro ile başlamak ilk işimiz oldu. Bunun için Hollanda Milli Takımı’nın yıldız isimleri Lonneke Sloetjes, Anne Buijs, Amerikalı Kimberly Hill, kadroya dahil edildi. Türk sporcular Seda, Melis, Cansu ile de sözleşme yapıldı.

Yeni transfer edilen bu sporcuların yanında kadroda yer alan yabancı uyruklu sporcular Sırp Milena Rasic, Hollandalı Robin De Kruijf, Brezilyalı Paulo Castro Sheilla ile Naz, Gözde ve Gizem de destek oldular” dedi.

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı,1992,1993, 1997, 1998, 2004, 2005, 2013, 2014 yıllarında 8 kez elde ettiği şampiyonluğa bu yıl b9. kez adını yazdırıp, kupasını müzesine götürdü.

Son şampiyon Fenerbahçe’yi geçmelerinin kendilerine motivasyon sağladığını vurgulayan Genel Müdür Aydoğan; “Başarıda süreklilik, kurum olarak en büyük önceliğimizdir. Bu anlayış spor kulübümüzde de aynı kararlılıkla devam ediyor olmasını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. 9.kez şampiyonluğa erişmek gurur verici bir olay, bu nedenle; çalışmalarımızın ulusal ve uluslararası başarılarla taçlanması bizi yarınlar için motive ediyor. Bu sezonu da Türkiye Ligi şampiyonluk kupasını alarak kapatmak başarımızın kanıtı oldu” diye konuştu.

Ragıp TEKİN/Milliyet


Haberi Paylaş

Comments are closed.