Ezgi Dilik: ‘Hayal ettiğiniz her şey gerçek olabilir’

Fenerbahçe Grundig pasörü Ezgi Dilik Fenerbahçe Dergisi’nin yeni sayısına konuk oldu.

Resmi sitede yer alan haber şöyle:

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonaydis Tesisleri’nde bir araya geldiğimiz Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımımızın başarılı pasörü Ezgi Dilik, Nisan ayında çıkardığı ilk kitabı; “İçinde Sen Olan Bir Kalp” ile çoktan giymeye hazır olduğu yazarlık ceketini layıkıyla taşıyacak gibi. Spora olduğu kadar edebiyata da meraklı olan Ezgi ile hem sporculuk kariyerini hem de kitabın hazırlık sürecini konuştuk.

Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:

01: Bir Fenerbahçeli olarak bu formayı giymek, bu forma altında başarılar yaşamak benim için büyük bir gurur. Yaşadığım Kupa şampiyonlukları ve Final Four heyecanı da bu gururun en önemli parçaları. Fenerbahçe forması altında kazanabildiğim kadar kupa kazanmak istiyorum.

02: Şampiyonlar Ligi Kupası için çok çalıştık. Bütün takım elinden geleni yaptı. Nitekim Final Four’a kadarki sürece baktığınızda namağlup dörtlü finallere adımızı yazdırdık ve bu bence çok önemli bir başarıdır. Ancak Final Four’da bunu koruyamadık. Biz, hatalarından ders çıkarabilmeyi başarabilen bir takımız.

03: Uzun bir hazırlık sürecinin sonunda “İçinde Sen Olan Bir Kalp” ortaya çıktı. Kitabı okuduğunuzda bir roman tadı alacaksınız ama bu bir roman değil, bir hikâye de değil. Deneme yazılarından oluşan kitabımda bu deneme yazılarının bir bütünlüğü var. Çok saf, samimi ve kirlenmemiş hayalleri olan bir kızın yazdığı cesur bir kitap bu


Haberi Paylaş

Comments are closed.