Atay Doğu imzayı attı

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’da antrenörlüğe Bayram Atay Doğu getirildi.

Antrenör Doğu Üçevler Spor Salonu’nda düzenlenen törende bir yıllık sözleşme imzaladı.

Gelecek sezonla ilgili planlamayı iyi yaptıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Ali Karamık, genç ve iddialı bir kadro oluşturacaklarını sözlerine ekledi

Nilüfer Belediyespor’da bir sezon aradan sonra tekrar görev yapacak Doğu da kendisinin ve kulübün hedefleri örtüştüğü için teklifi kabul ettiğini anlatarak, “Takım olarak yeniden yapılanmaya giriyoruz. 2017-2018 sezonunda Avrupa kupalarından birine katılmak istiyoruz.” diye konuştu.

ATAY DOĞU KİMDİR?
Türkiye ve Almanya’da 20 yıl profesyonel voleybol oynadıktan sonra Vakıfbak Ankara Kulübünde Andrzej Niemczyk’in yardımcısı olarak antrenörlük yaşamına başlamıştır. Yine Andrzej Niemczyk’in yardımcısı olarak Volley Cats Berlin ve Eczacıbaşı Bayan Takımlarında görev almıştır. Daha sonra baş antrenör olarak SSK, TED Ankara Koleji ve İsviçre’nin Zeiler Köniz bayan takımlarında çalışmıştır.

2009 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Plaj Voleybolunda Olimpiyata Doğru Projesinde Olimpiyat Şampiyonu Antrenör Troy Tanner danışmanlığında Plaj Voleybolu Milli Takımlar Baş Antrenörü olarak yer almış ve bu görevi kesintisiz olarak 2013 yılına kadar sürdürmüştür.

2014-2015 sezonunun son bölümünde Nilüfer Belediyesi Bayan Voleybol Takımında Baş Antrenör olarak görev almıştır.

O.D.T.Ü. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Mezunu olan Atay Doğu Türkiye’de 4. Kademe, Almanya’da A-Lisans ve İsviçre’de TA Antrenörlük Lisansına sahip olup mükemmel derecede İngilizce ve Almanca, temel seviyede de İspanyolca ve Lehçe konuşmaktadır.


Haberi Paylaş

Comments are closed.