Plaj voleybolu Aydın’da başlıyor

TVF 2016 Plaj Voleybolu yaz sezonu, 17-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Aydın’da başlıyor.

TVF Türkiye ve FIVB Dünya sıralamasına puan verecek olan serinin ilk etabı Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek olup ulusal ve uluslararası amatör/profesyonel herkese açık olacak.

TVF’den yapılan bilgilendirme şöyle; Turnuva kayıt ücreti alınmayacak olan etap, Eleme Tablosu (16 Mayıs) ve Ana Tablo (17-20 Mayıs) olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. İl dışından gelen ve Ana Tabloya kalan tüm sporcuların konaklamaları organizasyon tarafından karşılanacaktır. Erkekler ve bayanlar kategorilerinde yapılacak olan turnuvanın sonunda toplamda 32.000 TL para ödülü derece alan ilk sekiz takıma dağıtılacaktır.

Seyirci girişlerinin ücretsiz olacağı ilk etaba tüm Aydın halkı davetlidir. Şampiyona’nın final maçları ve ödül töreni televizyondan yayınlanacaktır. Etapla ilgili ayrıntılı bilgiye şu linkten ulaşabilirsiniz: http://plaj.tvf.com.tr/turnuvalar/22/aydin-cup.aspx

Organizasyon sporcu kayıtlar sadece internet üzerinden alınmaktadır. Şampiyona’ya katılmak isteyen sporcuların http://plaj.tvf.com.tr/register.aspx sayfasından üye girişlerini yapmaları ve lisans evraklarını tamamlamaları gerekmektedir. Tüm üyelerin kendi sayfalarının olduğu yeni sistemimizde lisans başvurusu ve çıktısı da (TVF onayının ardından) alınabilmektedir. Burada oluşturulacak üye sayfası ile lisans evrakları tamamlandıktan sonra sporcular sisteme kayıtlı diğer üyeler arasından kayıtlarını yine bu organizasyon ve diğer tüm organizasyonlar için yapabileceklerdir.

TVF 2016 Yaz Turu Pro Beach Tour’un tüm etaplarını görmek için aşağıdaki linke tıklayınız: http://plaj.tvf.com.tr/etap/1/pro-beach-tour.aspx


Haberi Paylaş

Comments are closed.