Aydın Cup sona erdi

Aydın Cup, bugün (20 Mayıs) Erkekler ve Bayanlar kategorilerinde oynanan Yarı Final ve Final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Erkekler kategorisinde şampiyon Sakıp Karalı / Engin Özbek ikilisini 2-0’la geçen Denin Oleksii / Popov Sergiy ikilisi oldu.

Bayanlar kategorisinde ise şampiyon Viktoriia Smetaniuk / Yelyzaveta Sulima ikilisini 2-0 yenen Selin Yurtsever / Resmiye Çakmak çifti oldu.

Erkeklerde 3’üncülüğü Hakan Göğtepe / Fatih Eren Uğur ikilisini 2-0’la geçen Caner Çiçekoğlu / Nuri Şahin elde ederken, Bayanlarda ise 3’üncülüğü Hatice Can Tonbul / Pınar Asri ikilisini 2-0’la geçen Ganime Burcu Atasoy / Nursel Yaren Sencel ikilisi oldu.

Erkeklerde 3’üncü olan Caner Çiçekoglu / Nuri Şahin ikilisine madalyalarını Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kocaman taktı.

Erkeklerde 2’nci olan Sakıp Karalı / Engin Özbek ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş takdim etti.

Erkeklerde şampiyon olan Denin Oleksii / Popov Sergiy ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslantaş verdi.

Bayanlarda 3’üncü olan Burcu Atasoy / Nursel Yaren Sencel ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı İbrahim Güldal, 2’nci olan Viktoriia Smetaniuk / Yelyzaveta Sulima ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş taktı.

Bayanlarda şampiyon olan Selin Yurtsever / Resmiye Çakmak ikilisine madalyalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslantaş takdim etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.